КП «Шляхрембуд» відзвітувало, як воно ремонтує вулично-дорожню мережу Харкова

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 10:28
З початку 2017 року в місті виконано капітальний ремонт доріг загальною площею 374 тис. кв. м, ще на 356 тис. кв. м доріг виконано поточний ремонт
КП «Шляхрембуд» відзвітувало, як воно ремонтує вулично-дорожню мережу Харкова

На сьогоднішній день ремонтні роботи тривають на вул. Беркоса, вул. Клочківській, вул. Шевченка та пр. Московському. Всі роботи ведуться згідно з графіком, - повідомляє «Справжня Варта».

Крім того, тривають підготовчі роботи з будівництва електродепо за станцією метро «Перемога», а також ведуться роботи з влаштування об'їзної дороги в районі ділянки, де буде ритися котлован під електродепо.

Про це розповів депутатам міськради заступник директора Департаменту будівництва і дорожнього господарства Ігор Київський.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Харківщині відновлюють стратегічну магістраль на Донбас.

Голова Куп’янської РДА Микола Ситник: "Найбільш пошкодженими виявилися ділянки в Шевченківському та Чугуївському районах. Щоб дістатися обласного центру, жителям Куп’янщини доводилося витрачати 4 - 4,5 години. Це, перш за все, перешкоджало нормальній роботі «швидких», складно було студентам і жителям району, що їздять до Харкова на роботу. Ми фактично були відрізані від обласного центру. Ми навіть і не сподівалися на те, що дорогу почнуть ремонтувати так швидко, що в такі короткі терміни буде зроблено такі обсяги роботи. Хотів би подякувати за це голові ХОДА Юлії Світличній».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments