В університеті цивільного захисту 26 років незалежності України чекали на її відкриття, - Світлична про нову їдальню

П'ятниця, 17 листопада 2017, 14:43
Сьогодні, 17 листопада, у Національному університеті цивільного захисту в Харкові відкрили новеньку їдальню на 800 місць.
В університеті цивільного захисту 26 років незалежності України чекали на її відкриття, - Світлична про нову їдальню

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Відкриття нової їдальні - подія для вишу дуже важлива. У церемонії брали участь керівниця ХОДА, а також голова ДСНС Микола Чечоткін.

Губернатор Харківщини Юлія Світлична зазначила, що у навчальному закладі очікували на їдальню з 1991 року - саме тоді був закладений її фундамент. Також, за її словами,  харківський університет є одним з провідних у свїй галузі. За майже 90 років існування він випустив близько 40 тисяч  фахівців для системи ДСНС, 27 з них стали генералами. 

Новеньке приміщення їдальні - триповерхове. Тут є два зали, у кожному з яких можуть харчуватися 400 людей. Кухню оснащено сучасним італійським обладнанням, є власна пекарня та велике овочесховище. Загальна площа будівлі - 6,5 тис. квадратних метрів.

Юлія Світлична підкреслила: поліпшення умов для курсантів вишу є важливим процесом - та подякувала Миколі Чечоткіну за те, що він особисто опікується зміцненням матеріально-технічної бази своєї служби.

Під час урочистих заходів в університеті цивільного захисту Юлія Світлична нагородила його співробітників почесними грамотами та подяками голови ХОДА. Микола Чечоткін вручив колективу вишу відзнаки ДСНС.

Нагадаємо, вчора Марина Порошенко та Юлія Світлична привітали харківських студентів зі святом.

comments powered by HyperComments