У Харкові увічнили пам`ять героя АТО

Понеділок, 20 листопада 2017, 18:05
Меморіальна дошка випускнику Владиславу Блінову, який загинув у зоні АТО, була відкрита на фасаді Харківської загальноосвітньої школи №97 (вул. Гвардійців Широнінців, 5-г).
У Харкові увічнили пам`ять героя АТО

Про це повідомляє прес-служба міськради. 

У серпні 2014 року Владислава Блінова мобілізували і направили в 92-гу окрему механізовану бригаду в селище Клугіно-Башкирівка на Харківщині. Уже за місяць бригада була відправлена ​​в зону АТО. Бійці зайняли крайню позицію на кордоні з окупованою територією біля міста  Щастя Луганської області.

Старший сержант, заступник командира взводу 4-тої механізованої роти 2-го механізованого батальйону 92-гої бригади Владислав Блінов загинув 5 квітня 2015 року під час обстрілу терористами опорного пункту на околиці Щастя (в результаті попадання ракети в мінний шлагбаум трапився вибух). Похований герой АТО у Мерефі.

За особисту мужність і високий професіоналізм, проявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Владислав Блінов посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, а також недержавною нагородою «Народний герой України».

Зараз у рідній школі Владислава навчається його син - Денис. 

comments powered by HyperComments