У планах на наступний рік близько 300 об'єктів будівництва і втричі більше доріг, ніж цього року - Світлична

Неділя, 10 грудня 2017, 13:13
Губернатор Харківщини Юлія Світлична проінспектувала розвиток Ізюмського району.
У планах на наступний рік близько 300 об'єктів будівництва і втричі більше доріг, ніж цього року - Світлична

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці. 

Вона зазначила, що це стратегічно важливий район поруч із Донецькою областю, тому йому приділяється особлива увага.

За словами губернатора, Ізюмщина відчула на собі особливе навантаження з часів початку АТО. Майже цілком були зруйновані і без того не ідеальні дороги. Тепер віремонтовані не лише міст в Ізюмі, а і центральна дорога міста, і великий шматок траси, що сполучує населенний пункт із Слов`янськом. 

Ще один важливий момент - місцева лікарня, у якій проводиться перший за 42 роки ремонт. Тут вже приведений до ладу дах, проведені роботу з утеплення, тривають роботи на поверхах закладу. 

"Основу для фінансування робіт склали «дорожній експеримент» та децентралізація бюджетів. Саме ці реформи були ініційовані Президентом і зараз втілюються урядом і командою нашої області. Виведені на світло гроші мають працювати на користь громад. Мають давати ті результати, що може відчути на собі кожен мешканець держави. Це найкраща мотивація!", - написала Юлія Світлична. 

Нагадаємо, раніше Юлія Світлична зазначила, що робота із закупки нового обладнання для Ізюмської центральної міської лікарні продовжиться наступного року.

comments powered by HyperComments