Незадовільну реакцію на надзвичайні ситуації я буду розцінювати як службову недбалість, - Світлична

Середа, 17 січня 2018, 16:47
Служби Харківщини готові до роботи в умовах негоди.
Незадовільну реакцію на надзвичайні ситуації я буду розцінювати як службову недбалість, - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Про те, як ліквідувати можливі наслідки негоди мова йшла під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 17 січня. 

Губернатор Харківщини Юлія Світлична зазначила, що значної негоди у регіоні не передбачається, але в разі погіршення прогнозів та погодних умов усі служби мають бути цілком готовими негайно реагувати на наслідки цього. 

Голова ХОДА доручила всім відповідальним за життєзабезпечення регіону службам, а також головам РДА та керівникам міст обласного значення працювати у посиленому режимі та бути цілодобово готовими до ліквідації можливих наслідків негоди.

Особливу увагу Юлія Світлична приділила питанню розчищення доріг та забезпечення 100%-го  проїзду магістралями державного значення.

«В області є відповідна техніка, в наявності всі необхідні матеріали. Держава забезпечила фінансування, ми на місцях маємо зробити все, щоб гарантувати безпеку громадянам. Прошу всі служби та районне керівництво показувати той високий рівень відповідальності, який ми демонструємо два роки поспіль. Незадовільну р

Нагадаємо, як раніше повідомляла "Справжня Варта", протягом останніх років служби, які відповідають за життєзабезпечення Харківської області, демонструють злагодженість та координацію дій при ліквідації надзвичайних ситуацій.

comments powered by HyperComments