У Харкові відбудеться зміна трамвайних маршрутів

Вівторок, 17 квітня 2018, 09:15
Деякі трамваї змінять маршрути, а деякі - не будуть курсувати на певний час.
У Харкові відбудеться зміна трамвайних маршрутів

На певний час буде змінено маршрут трамваю №26, №16 і 16А - не будуть курсувати. Трамвайний рух по вулиці Героїв Праці та вулиці Шевченка - на ділянці від вулиці Академіка Павлова до Журавлівського гідропарку - буде заборонений з 9:00 до 16:00 17 та 18 квітня. 

Як повідомляє Департамент інфраструктури, такі зміни пов'язані з проведенням капітального ремонту трамвайних колій по вулиці Шевченка.  

На даний відрізок часу трамваї будуть курсувати наступним чином: 

№26: розворотне коло «Південно-Східне» - пр. Московський - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - вул. Віринська - ст. м. «Київська» - вул. Матюшенка - вул. Весніна - парк ім. Горького/Лісопарк;   

у зворотному напрямку: парк ім. Горького/Лісопарк - вул. Весніна - вул. Матюшенка - ст. м. «Київська» - вул. Віринська - вул. Академіка Павлова - вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - пр. Московський - Південно-Східне;  

 №16 і 16А - курсувати не будуть. 

Це не остання зміна маршруту міського транспорту за останній час. Нагадаємо, вулиця Конєва буде тимчасова перекрита для руху транспорту. Деякі трамваї на цей період будуть їздити іншими маршрутами.  

 

comments powered by HyperComments