До урочистостей на Висоті Конєва долучаться ветерани Другої світової і сьогоднішньої війни на Донбасі - заступник Світличної

Вівторок, 8 травня 2018, 09:01
Харківська область повною мірою готова для проведення урочистостей.
До урочистостей на Висоті Конєва долучаться ветерани Другої світової і сьогоднішньої війни на Донбасі - заступник Світличної

Про це розповів заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

За його словами, Харківська область у повному обсязі готова відзначити ці дати на належному рівні.

«Найголовніше для нас те, щоб будь-які заходи були безпечними, – підкреслив він, – саме для людей, які їх відвідують. Що стосується безпосередньо заходів, вони розпочнуться у День пам’яті та примирення. Цей день відзначається вже декілька років поспіль».

Головні події 8 травня пройдуть у Харкові, на Меморіалі слави в Лісопарку (початок о 10.00). 

Що стосується 9 травня, то святкові заходи цього дня будуть проведені у всіх районах Харківської області. Очкуються широкомасштабні урочистості з показанням квітів та концертні програми.

Головним Черняк назвав святкування, яке відбудеться на Висоті маршала Конєва. Офіційна частина заходу запланована на десяту ранку. Туди запрошуються мешканці як з самого Харкова, так і з інших районів області. Протягом всього дня з площі Свободи туди курсуватиме безкоштовна маршрутка.

Протягом дня на Висоті Конєва відбудеться урочисте покладання квітів, діятиме музей Другої світової, пройде виставка сучасної військової техніки, організована Збройними силами України. Запланований також святковий концерт.

У заході братимуть участь як ветерани Другої світової, так і ветерани сьогоднішньої війни на Донбасі.

comments powered by HyperComments