Певний час Сумська вулиця буде закритою для транспорту

Четвер, 17 травня 2018, 08:04
По частині Сумської вулиці буде тимчасово призупинений транспортний рух.
Певний час Сумська вулиця буде закритою для транспорту

Транспортний рух по Сумській вулиці, на ділянці від провулку Мечникова до вулиці Дружин Мироносиць, буде заборонено з 15:30 до 17:00 17 травня. Як повідомляє Департамент інфраструктури, такі зміни пов'язані з проведенням параду вишиванок. 

Об'їхати закриту ділянку можна буде по вулиці Пушкінській. На даний відрізок часу рух тролейбусів по вулиці Сумській, на ділянці від проспекту Незалежності до площі Конституції, буде заборонений. Автобуси будуть курсувати таким чином: 

 №20е, 78е, 217е: пров. Спартаківський - вул. Університетська - узвіз Соборний - вул. Клочківська - вул. Піскунівська - пров. Рогатинський - вул. Клочківська - узвіз Клочківській - пл. Свободи - пр. Науки і далі за маршрутом; 

 №65е, 296е: вул. Сумська - пр. Незалежності - пр. Науки - ст. м. «Держпром»; 

 №119е: пл. Конституції - пл. Павлівська - пл. Сергіївська - вул. Клочківська - вул. Піскунівська - пров. Рогатинський - вул. Клочківська - узвіз Клочківській - пл. Свободи - пр. Науки і далі за маршрутом;   

 №202е: пров. Спартаківський - вул. Університетська (кінцева) - спуск Соборний - вул. Клочківська - вул. Піскунівська - пров. Рогатинський - вул. Клочківська - узвіз Клочківській - пр. Незалежності - вул. Сумська і далі за маршрутом. 

Нагадаємо, що у Харкові 19 травня відбудеться святкування індійського свята Холі. Того дня у парку Горького всі охочі зможуть долучитися до феєрверків фарб. Тоді декілька разів на день учасники фестивалю будуть підкрикувати яскраву мінеральну фарбу.  

comments powered by HyperComments