Світлична привітала представників ЗМІ з професійним святом

Середа, 6 червня 2018, 13:18
6 червня - День журналіста.
Світлична привітала представників ЗМІ з професійним святом

Губернатор Харківщини привітала представників ЗМІ регіону. 

У зверненні, опублікованому на сайті ХОДА, вона зазначила, що журналіст - це дуже важлива професія. Губернатор побажала представникам цієїєї професії натхнення, успіхів, усього найкращого. 

Публікуємо текст привітання: 

Щиро вітаю всіх робітників ЗМІ Харківської області з професійним святом! Бути в курсі подій. Дізнаватися першими. Бачити суть. Знаходити відповіді. Вміти донести та пояснити найскладніші процеси найпростішими словами. Це все не просто ознаки професіоналізму журналістів. Це обов’язкові вимоги до людей вашої професії. Відповідати цим вимогам – тяжкий труд та велика відповідальність.

Значущість вашої роботи важко переоцінити. Будь-які перетворення, реформи, події та проекти, що реалізуються в нашій країні, не матимуть перспектив, якщо громадяни не розумітимуть суть того, що тільки планується чи вже відбувається. Ви є важливою частиною великого процесу перетворень і завжди перебуваєте в авангарді подій.

У цей день бажаю вам професійних успіхів та досягнень, особистісного зростання та натхнення для роботи на благо нашої області та країни. Зі святом!

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична

Нагадаємо, сьогодні, 6 червня, у Харкові вже відбулася зустріч голови ХОДА та Міністра закордонних справ України, під час якої мова йшла про вийнятковий потенціал, який має наш регіон. 

comments powered by HyperComments