День Незалежності – найважливіше свято для будь-якої країни – Світлична

П'ятниця, 24 серпня 2018, 12:43
Голова ХОДА долучилася до урочистостей з нагоди Дня Незалежності, які проходили на площі Конституції у Харкові.
День Незалежності – найважливіше свято для будь-якої країни – Світлична

Урочистий захід пройшов за участі представників громадськості, обласної адміністрації, харківської обласної та міської рад, ветеранів АТО, представників духовенства та інших харків'яни.  

“День Незалежності – найважливіше свято для будь- якої країни, – підкреслила Світлична, – і кожен українець є частинкою незалежності нашої країни, кожен розбудовує її становлення та міцність”.  

Голова ХОДА розповіла, що в цей день мешканці міста відзначають День Незалежності, урочисті заходи також проходитимуть по всій області. За її словами, сьогодні харків’яни можуть довести, що Україна є незалежною та самостійною. Голова ХОДА зазначила, що День Незалежності є святом для всіх громадян, які люблять Україну. Зокрема, вона подякувала українським військовим, які на сході країни боряться за незалежність.  

“Ми низько вклоняємося тим, хто боронить наші кордони, – наголосила Юлія Світлична, – а також тим, хто в кожному селі, селищі та місті відновлює і укріплює нашу державу. Це головне - кожен відчуває себе українцем, коли всі об'єднуються у скрутні часи, щоб держава була міцною та вистояла у всіх негараздах”.  

За її словами, громадяни можуть досягнути перемоги тільки спільними зусиллями. Тільки разом вони можуть сприяти розвитку незалежної держави.  

comments powered by HyperComments