Вулиця Шишківська на місяць буде обмежена для транспорту

П'ятниця, 7 вересня 2018, 09:20
Там будуть проходити ремонтні роботи на теплових мережах.
Вулиця Шишківська на місяць буде обмежена для транспорту

Транспортний рух по вулиці Шишківській, у районі будинку №8-а, буде обмежено з 6 вересня до 16:00 6 жовтня. Як передає Департамент інфраструктури, там будуть проходити ремонтні роботи на теплових мережах. 

Об'їхати закриту ділянку організовано по вільній від проведення робіт смузі.  

Також транспортний рух по проспекту Московському, на ділянці від вулиці Харківських Дивізій до проспекту Петра Григоренка під час руху в бік проспекту . Льва Ландау, буде заборонений з 9:00 до 21:00 7 і 8 вересня. Як передає Департамент інфраструктури, тоді буде проходити реконструкція Московського проспекту.  

На цей період двосторонній рух буде організований смугою зустрічного напрямку. 

На період проведення робіт автобус №18е змінить кінцеву зупинку і розвертатиметься на розворотному колі тролейбусів маршруту №1 по пр. Петра Григоренка. 

Також з 9:00 до 21:00 7 і 8 вересня буде заборонений рух тролейбусів по пр. Московському, на ділянці від вул. Харківських Дивізій до пр. Петра Григоренка під час руху в бік центру міста. У зв'язку з цим, тролейбус маршруту №13 курсуватиме так:  

- парк «Зустріч» - пр. Героїв Сталінграда - пр. Льва Ландау - пр. Московський - вул. Броненосця «Потьомкін» - розворотне коло «Станція метро «Захисників України»; 

- у зворотному напрямку: за своїм маршрутом. 

comments powered by HyperComments