В лікарні Харківщини завершують ремонт приймального відділення

П'ятниця, 14 червня 2019, 14:47
У Богодухівській районній лікарні вже йдуть до завершення ремонтні роботи.
В лікарні Харківщини завершують ремонт приймального відділення

За словами директора Богодухівської ЦРЛ Миколи Грищенка, за останні три роки у медичному закладі відбулися великі зміни. Він зазначив, що сприяння голови ХОДА була проведена низка ремонтних робіт. У 2018 році в лікарні замінили вікна в поліклінічному відділенні та в хірургічному корпусі, провели капремонт холу, денного стаціонару та стоматкабінету поліклінічного відділення.

Також пройшли капітальні ремонтні роботи із застосуванням енергоощадних заходів у поліклінічному відділенні. Було утеплено фасади, двері, улаштовано відмостки. У поточному році були виділені гроші на капремонт та перепланування приміщення будівлі стаціонарного відділення, розміщення комп’ютерного томографа та ремонт системи подачі води в цокольному приміщенні. З початку 2019 року з району були виділені бюджетні на закупівлю медичного обладнання для фізіотерапевтичного відділення, оснащення кабінету телемедицини, придбання дентального рентгенологічного апарату.

Чимало робіт проводять за підтримки німецької організації GIZ. Зокрема, вже завершуються облаштування приймального відділення стаціонару. Були замінені внутрішні комунікаційні мережі, опалення, три вхідні групи, збудований пандус, скоро завершать внутрішні оздоблювальні роботи. Для трьох операційних приймального відділення придбали три великих лампи. Роботи мають бути завершені наприкінці червня.

Нагадаємо, що у Вільшанській лікарні на Дергачівщині відкриють відділення гемодіалізу. Стаціонарне відділення лікарні ім. П.М. Агеєнка у селищі Вільшани надає послуги близько 20 тисячам людей. Це жителі таких населених пунктів, як Вільшани, Протопопівка, Двурічний Кут, Пересічний, Солоницівка, Подвірки  тощо

comments powered by HyperComments