Танці, стрільба та 3D-принтер : В Харкові пройде фестиваль для старшого покоління

Четвер, 29 серпня 2019, 13:35
На арт-заводі «Механіці» відбудеться фестиваль для людей старшого покоління.
Танці, стрільба та 3D-принтер : В Харкові пройде фестиваль для старшого покоління

Фестиваль «Хочу і можу» відбудеться 1 вересня на Арт-заводі «Механіка. Інша Земля» (вул. Плеханівська, 126). До уваги відвідувачів – освітні та творчі майстер-класи, гра на барабанах, стрільба у тирі, знайомство з роботою 3D-принтера. Також їм будуть представлені заняття зі скандинавської ходьби, балету, зумби, йоги, гімнастики та танці на дискотеці. Крім того, у межах фестивалю пройде фотовиставка «Минуле і зараз», буде організована акція з обміну книгами.

За словами організаторів, саме для людей старше 55-ти команда проекту «Територія поколінь» підготувала різноманітну та насичену програму. Вони можуть розраховувати на особливу атмосферу, нові відкриття та натхнення. Вони запевняють, що різним поколінням буде цікаво разом. Там вони можуть познайомитися з людьми з таких міст, як Харків, Суми, Полтава.

Фестиваль буде проходити з 11:00 до 17:00. Локація - «Рух-Маш». Детальнішу інформацією можна прочитати у «Facebook». Для людей старше 55 років вхід є безкоштовним. Проте попередньо потрібно записатися за тел.: (097) 294-54-82 (Viber/Whatsapp). Люди, які супроводжують родича чи друга старше 55 років, також зможуть увійти безкоштовно.

comments powered by HyperComments