На вихідні в Харкові дещо зміниться схема руху транспорту

П'ятниця, 13 вересня 2019, 16:35
Наприклад, завтра в частині Московського проспекту буле обмежений транспортний рух.
На вихідні в Харкові дещо зміниться схема руху транспорту

Транспортний рух по проспекту Московському, на ділянці від вулиці Святодухівської до будинку №97 по проспекту Московському при русі в сторону до вулиці Іскринської, обмежать з 8:00 до 17:00 14 вересня.

Як передає Департаменті інфраструктури, в цей час буде проходити ремонт асфальтобетонного покриття проїжджої частини проспекту Московського.

Об’їхати закриту ділянку можна буде вільною від виконання робіт смугою.

Крім того, неділю на Білгородському шосе заборонять рух транспорту. Транспортний рух по Білгородському шосе, на ділянці від вулиці Гаркуші до транспортної розв'язки Окружної дороги та автомобільної дороги М-20 «Харків-Щербаківка», заборонять з 6:00 до 19:00 15 вересня.

Як передає Департаменті інфраструктури, там будуть проходити навчально-тренувальні збори з дрег-рейсингу на «Кубок Слобожанщини 2019». Об’їхати закриту ділянку можна буде по вулиці Академіка Курчатова, вулиці Академіка Бєлова, вулиці Академіка Вальтера, вулиці Академіка Синельникова, Окружній дорозі.

Також будуть змінені маршрути автобуси №223е і 296е, які оминатимуть закриту ділянку Білгородського шосе в такий спосіб: пр. Академіка Курчатова - вул. Академічна - вул. Академіка Вальтера - вул. Гаркуші - Білгородське шосе і далі за маршрутом.

 

comments powered by HyperComments