Ліквідовано один з департаментів ХОДА

П'ятниця, 20 вересня 2019, 12:17
Йдеться про департамент екології.
Ліквідовано один з департаментів ХОДА

Департамент буде ліквідовано, а його функції передані Департаменту житлово-комунального господарства. Як повідомила прес-служба ХОДА, про таке рішення заявила голова ХОДА Юлія Світлична під час робочої наради з питань природоохоронних заходів та забезпечення безпеки екологічного стану.

Приводом до ліквідації структурного підрозділу облдержадміністрації, за словами губернатора, стали обґрунтовані звернення від жителів і різних організацій регіону щодо його неефективну роботу. І, зокрема, відео громадських активістів, яке вони продемонстрували під час наради.

"Я дуже незадоволена діяльністю Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації. Зрозуміло, що у них трохи повноважень по оперативному припинення порушень, але мене не влаштовує їх безвідповідальне ставлення до справи. Надходить багато обґрунтованих звернень від жителів і різних організацій регіону щодо їх неефективної роботи ... Департамент буде повністю ліквідований, функції передані Департаменту житлово-комунального господарства, в структурі якого буде створений окремий новий підрозділ, який і буде займатися надалі проблемами екології ", - заявила Світлична .

comments powered by HyperComments