Театр Шевченка відкрив 98-й сезон прем’єрою

Понеділок, 30 вересня 2019, 10:22
98-й сезон у Харківському академічному українському драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка відкрився прем’єрною виставою «Шум за сценою», робота над якою тривала пів року.
Театр Шевченка відкрив 98-й сезон прем’єрою

Вистава, яка вже багато років з великим успіхом йде на Бродвеї, вперше пролунала українською, повідомляє прес-служба ХОДА.

Заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев привітав харківських глядачів і акторів з урочистою подією.

«Дуже приємно, що наш найвідоміший театр зі славетною історією відкриває новий сезон прем’єрою. Це вже стало традицією. Я впевнений, що цей сезон буде насичений як для прихильників театру, так і для акторів», - сказав Анатолій Бабічев.

Звертаючись до глядачів та колективу театру, Анатолій Бабічев наголосив, що один з пріоритетів в роботі обласної влади - розвиток культури, в тому числі театральних установ.

«Ми працюємо над тим, щоб підтримувати наші театральні установи, яким декілька десятків років не приділялося достатньо уваги. Проблем накопичилось досить багато, й ми поступово намагаємося їх вирішити. За ініціативи голови ХОДА Юлії Світличної були збільшені зарплати артистам харківських театрів. Окрім того, щороку виділяються кошти на поліпшення матеріально-технічної бази театральних установ», - сказав Анатолій Бабічев.

Він також відзначив, що цього року в глядацькій залі театру ім. Шевченка були встановлені нові крісла.

comments powered by HyperComments