Стрілянина у Харкові: поранено людину, поліція затримала 14 осіб (ФОТО, ВІДЕО)

Середа, 6 листопада 2019, 09:57
5 листопада близько 19:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що з вулиці Валентинівська до лікарні був доставлений чоловік з пораненнями живота, передпліччя та ноги.
Стрілянина у Харкові: поранено людину, поліція затримала 14 осіб (ФОТО, ВІДЕО)

В результаті події до лікарні із кульовими пораненнями госпіталізовано 30-річного чоловіка. Йому надається медична допомога.  Стан його здоров'я задовільний. Наразі до Московського відділу поліції доставлені 14 осіб для з'ясування усіх обставин події. 

За адресою виїхали працівники слідчого управління, Управління карного розшуку на чолі з керівництвом обласного главку харківської поліції, слідчо-оперативна група Московського відділу поліції та криміналістична лабораторія, повідомили у відділі комунікації поліції Харківській області.

З місця події працівники поліції вилучили гільзи та кулі, які будуть направлені на експертне дослідження. 

Зі слів очевидців було встановлено, що біля спортивного клубу відбувся конфлікт з подальшою стріляниною. В результаті події також був пошкоджений автомобіль «Mitsubishi».

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Всі обставини події наразі встановлюються.

Нагадаємо, 26 жовтня в Харкові неподалік супермаркету «Восторг» по вулиці Клочківській сталася стрілянина. Двоє невідомих осіб стріляли зі зброї у двох чоловіків. Один з них помер по дорозі до лікарні, інший отримує необхідну допомогу від медиків.

У той же день підозрюваний у кривавій стрілянині підірвав себе біля Південного вокзалу.Коли підозрюваний побачив правоохоронців, він застосував невстановлений вибуховий пристрій. Чоловік загинув на місці.

Пізніше стало відомо, що під час стрілянини в Харкові був убитий Володимир Борох – один зі свідків у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

comments powered by HyperComments