Під Харковом, намагаючись загасити пожежу в автомобілі, постраждали 2 чоловіки

Середа, 18 грудня 2019, 17:29
17 грудня о 23:46 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у селищі Ковяги Валківського району на вул. Садовій, 37. З повідомлення стало відомо про загоряння у гаражі, в якому знаходився автомобіль УАЗ 6652.
Під Харковом, намагаючись загасити пожежу в автомобілі, постраждали 2 чоловіки

На момент виникнення пожежі в гаражі знаходились 2 людей: 56-річний господар оселі та його 33-річний товариш, повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Вони разом намагались рятувати авто від вогню, але в результаті горіння газу, що витікав з балону пожежа швидко розповсюдилась на всю площу гаражу. В результаті намагань самостійно впоратись з вогнем чоловіки отримали опіки обличчя та рук. Згодом каретою швидкої потерпілих було доставлено до Валківської центральної районної лікарні.

Коли до місця події прибув підрозділ Служби з надзвичайних ситуацій площа пожежі складала 78 кв.м. Гараж горів повністю з усіма речами, що в ньому зберігались, у т.ч. горів і автомобіль. Щоб загасити пожежу, рятувальники застосували 2 пожежних стволи. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось врятувати житловий будинок, що стояв впритул до гаражу. Він не постраждав.

Локалізація пожежі відбулась о 01:00, ліквідація – о 04:20. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, 5 грудня у Харкові вночі підпалили іномарку. Власниця авто, яке було припарковано біля житлового будинку у провулку Шевченківському, бачила як від нього тікали три чоловіка.

30 вересня близько 03:20 по вулиці Героїв праці на муніципальній парковці сталося загоряння автомобіля «Volkswagen», внаслідок чого було пошкоджено припарковані поруч автомобілі «Kia»та«Mazda».

26 вересня десь о 3.15 спалахнув  «Ford Fusion», що був припаркований у дворі біля багатоповерхового житлового будинку по вул. Валентинівській, 23-В міста Харкова.

Крім того, пошкоджено ще 2 автомобіля: «Volkswagen Passat» та «Аudi А4», на яких оплавились бампера та фари. О 03:29 пожежу було локалізовано, а о 03:35 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

 

comments powered by HyperComments