«Жодних претензій до Зражевця не маю, питайте Укравтодор» - голова ХОДА

Неділя, 22 грудня 2019, 16:38
Начальника Служби автодоріг Харківської області звільнили всупереч обіцянкам голови ХОДА.
«Жодних претензій до Зражевця не маю, питайте Укравтодор» - голова ХОДА

Під Харковом сьогодні, 22 грудня, у присутності губернатора Алексія Кучера, був відкритий для руху шляхопровід, пошкоджений наприкінці серпня. Ремонтні роботи тривали близько 4 місяців і були завершені в заплановай термін.

Як повідомляє «Суспільне», на відкритті моста начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Евген Зражевець повідомив журналістам, що від учора його звільнено з посади. Пізніше він розповів, що сам написав заяву про звільнення на прохання керівництва «Укравтодору».

Голова Харківській облгосадміністрації Олексій Кучер у коментарях журналістам розповів, що не знав про звільнення Зражевця: «Мені невідомо, що його звільнили. У нього є своє керівництво».

За словами губернатора, на сьогоднішній день ніяких претензій до роботи Зражевця він не має.

«У мене немає претензій до пана Зражевця. У мене були, можливо, претензії під час нашого знайомства, коли ми побачились тут вперше, тому що я відслідковував роботи. Але після того, як колега, скажімо так, включився в роботу, він показав можливість працювати, швидко працювати, виконувати ці роботи. На сьогоднішній день жодних претензій я не маю», - сказал он.

Нагадаємо, 21 листопада виконання ремонтних робіт на шляхопроводі в районі Пісочина оглянув голова Харківської ОДА Олексій Кучер. Він підкреслив, що Зражевець покине свій пост, якщо міст на Окружній під Харкова не буде відкритий в зазначені терміни.

comments powered by HyperComments