На Харківщині у 2019 році падіння промисловості сягнуло майже 4%

Субота, 25 січня 2020, 16:17
У Харківській області індекс промислової продукції у 2019 році порівняно із попереднім роком склав 96,3%
На Харківщині у 2019 році падіння промисловості сягнуло майже 4%

Про це пише Depo.Харків з посиланням на Головне управління статистики в Харківській області. 

За відомостями облстату, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря випуск продукції збільшився на 3%. Разом з тим, на підприємствах переробної промисловості випуск продукції зменшився на 5%, добувної промисловості і розроблення кар’єрів – на 0,3%.

Приріст виробництва промислової продукції порівняно із попереднім роком спостерігався у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції – на 4%.

Суттєве зменшення випуску промислової продукції зафіксовано у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – на 14,7%; у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 7,3%.

Нагадаємо, що, згідно з підсумками 2018 року, індекс промислової продукції регіону склав 102,9%. Були збільшені обсяги виробництва в галузі машинобудування, хімічної промисловості, оброблення деревини; постачання електроенергії та газу; добувної промисловості і розроблення кар’єрів; виробництва фармацевтичних продуктів і препаратів.

comments powered by HyperComments