В Україну прибули ще 100 тис. ПЛР-тестів по лінії «Ярославського-Джека Ма»

Четвер, 2 квітня 2020, 21:05
В аеропорту «Бориспіль» здійснив посадку борт з ще 100 тис. ПЛР-тестів для діагностики коронавірусу, які при активному сприянні китайського мільярдера Джека Ма зміг закупити для України власник і президент DCH Олександр Ярославський.
В Україну прибули ще 100 тис. ПЛР-тестів по лінії «Ярославського-Джека Ма»

На минулому тижні Ярославський повідомив в ефірі 24 телеканалу, що з $2 млн, виділених ним на протидію епідемії, $850 тис перераховані за 100 тис. ПЛР-систем. Саме ця партія високоточних лабораторних тест-систем прибула сьогодні з Китаю через Стамбул.

«Це все допомога нашого друга Джека Ма», — зазначив бізнесмен.

Ще $ 1,15 млн Олександр Ярославський перерахував за 50 апаратів штучної вентиляції легенів, які будуть доставлені в Україну з Німеччини найближчим часом. За інформацією ЗМІ, це унікальні терміни для нинішнього стану ринку медтехніки, коли всі потужності в світі завантажені і заводи обіцяють поставку не раніше травня - червня.

Всі закупівлі товарів медпризначення по лінії Олександра Ярославського здійснюються за цінами виробників, проміжні ланки в ланцюжку поставок на цих партіях товару не заробляють.

«Це його категорична умова.Олександр Владиленович сказав: «У такий час на таких речах ніхто заробляти не буде», - розповіли в його прес-службі.

Нагадаємо, що 24 березня Україна вже отримала першу партію ПЛР-тестів від Джека Ма за сприяння Ярославського. 5000 тест-систем з неї прибутку в Харківський регіон. Бізнесмен тоді попросив місцеву владу «професійно розпорядитися» закупленими тестами.

comments powered by HyperComments