На Харківщині СБУ викрила злочинну групу, яка займалась легалізацією іноземців (ФОТО)

П'ятниця, 17 липня 2020, 18:56
Зловмисники виготовляли та реалізовували замовникам підроблені паспорти громадян України та офіційні документи представництв іноземних держав.
На Харківщині СБУ викрила злочинну групу, яка займалась легалізацією іноземців (ФОТО)

Як повідомив керівник прес-служби СБУ у Харківській області Владислав Абдула, у ході обшуків за місцем проживання фігурантів правоохоронці вилучили підроблені паспорти, печатки українських держустанов і офіційних представництв іноземних держав, а також обладнання для виготовлення фальшивих документів.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення учасникам групи про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 332 та ст. 358 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на початку серпня харківська СБУ викрила групу, яка виготовляла підроблені дипломи для бойовиків «ДНР». Організувала масштабне виготовлення підроблених дипломів українських вишів група мешканців Харківської та Київської області.

Раніше на Харківщині співробітники Служби безпеки України припинили функціонування механізму нелегального переправлення до РФ українців та вихідців із азійських країн. Серед клієнтів групи були, зокрема, фігуранти кримінальних проваджень, які знаходяться у загальнодержавному та міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

comments powered by HyperComments