Харківщину очолюють вкрай непрофесійні та низькокваліфіковані особистості - ветеран АТО

Понеділок, 10 серпня 2020, 23:09
Команда Юлії Світличної щодня стає потужнішою – ветеран АТО/ООС, громадський діяч Микола Сапелкін долучається до команди.
Харківщину очолюють  вкрай непрофесійні та низькокваліфіковані особистості - ветеран АТО

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці: «Шановні друзі, побратими, колеги, однодумці! Я ухвалив виважене та серйозне рішення – стати частиною команди Юлії Світличної!»

У своєму дописі Микола Сапелкін зазначив: «І саме зараз, коли Харківщину очолюють вкрай непрофесійні та низькокваліфіковані особистості, які довели область до повного провалу в медичній сфері, кадровій, соціальній та економічній політиці, справжні професіонали та патріоти повинні об’єднуватись довкола потужного та практичного лідера, спроможного легко виправити помилки дилетантів».

Як повідомляла «Справжня Варта», у команді Юлії Світличної виборюватиме посаду Харківського міського голови на місцевих виборах у жовтні 2020 рокудепутат Харківської міської ради, засновник Харківського Антикорупційного центру Ігор Черняк. Заявив про готовність іти на місцеві вибори в команді Світличної й Голова правління ХАЦ Дмитро Булах.

comments powered by HyperComments