Лікарі та науковці, аграрії та військові - Світлична нарешті показала команду

Вівторок, 22 вересня 2020, 11:19
На майбутніх виборах у Харківській області з Блоком Світличної «Разом» до місцевих рад йдуть лікарі, науковці, підприємці, волонтери, місцеві лідери та представники громадянського руху.
Лікарі та науковці, аграрії та військові - Світлична нарешті показала команду

Як написала на своїй сторінці у Фейсбуці лідер партії Юлія Світлична, до команди увійшли досвідчені та фахові у різних галузях.

«Нові, але чесні. Відповідальні, рішучі та готові до змін.Ті, хто обіцяє і виконує. Це наша команда! В якій найкращі фахівці у всіх напрямках та в усіх сферах! Лікарі, науковці, підприємці, промисловці та аграрії, військові та волонтери, місцеві лідери та представники громадянського руху», - написала вона.

За словами Світличної, вимоги до кандидатів одні: йти до людей, чути, підтримувати та вирішувати проблеми. Захищати людей та забезпечувати розвиток!

«Ми будуємо команду з фахівців, які щиро люблять Харківщину та вміють працювати, для кого відстоювання Незалежності та розвиток України - не гасла, а дії. З тих, хто тримає слово, та кому довіряють люди», - написала вона.

Нагадаємо, Блок Юлії Світличної «Разом» став першим, кого зареєстрували у виборчій комісії для участі в місцевих виборах.

 

comments powered by HyperComments