ЦВК та поліція не реагує на появу фейків, які поширюють харківські «Слуги Народу» - соцмережі

Вівторок, 20 жовтня 2020, 15:04
Харківській виборчий штаб «Слуг Народу» запустив в соцмережах та на YouTube фейки, спрямовані на обман виборців багатьох партій.
ЦВК та поліція не реагує на появу фейків, які поширюють харківські «Слуги Народу» - соцмережі

Як пише один з харківських Telegram-каналів, поширення неправдивої інформації більш за все б'є по виборцях Кернеса, ОТЗЖ, ЄС і Батьківщини.

«Перший фейк: про те, що можна одночасно голосувати за кілька партій в одному бюлетені. Другий фейк: про те, що людям після 40 років не треба йти на вибори, тому що для них голосування тепер на дому», - пише «Слобожанський лифтер».

За інформацією каналу, розповсюдженням фейків займається харківський штаб СН, щоб знизити явку і зібрати голоси інших партій.

«Ідеологи» злочинних дій - Слюсарев та Єгорова-Луценко. Правоохоронні органи не діють. Серйозне кримінальний злочин скоюють і одні, і другі. Напевно всі партії повинні відреагувати спільно», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як свідчать результати опитування жителів Харківщини, лідерами довіри в області стали партії діючого міського голови Генадія Кернеса та народного депутата України Юлії Світличної.

Нагадаємо також, що минулого тижня на Харківщині почалась кампанія, спрямована на дискредитацію партії «Блок Світличної «Разом». За інформацією одного з Telegram-каналів, замовником брудного піару проти «Блока Світличної» є екс-помічник Пшонки та «контрабандист» Вадим Слюсарев та його покровитель з Офісу Президента - Сергій Трофімов.

До речі, на фінішній прямій до місцевих виборів голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер вдався до технологій «чорного піару».

 

comments powered by HyperComments