До Харкова із Луцька відправили іще чотири нових тролейбуси «Богдан» Т701.17

Четвер, 21 січня 2021, 17:53
Загалом КП «Тролейбусне депо № 3» міста Харкова придбало 37 тролейбусів у ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс»
До Харкова із Луцька відправили іще чотири нових тролейбуси «Богдан» Т701.17

У Луцьку на ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» працюють над виготовленням тролейбусів для харківського КП «Тролейбусне депо № 3», яке за кошти кредиту Європейського інвестиційного банку прижбало 37 нових 12-метрових тролейбусів «Богдан» Т701.17. Про це сповіщає прес-служба підприємства на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

Перші п’ять тролейбусів луцького виробництва були відправлені до Харкова іще наприкінці листопада 2020 року. 12 січня 2021 року спеціалісти комунального підприємства «Тролейбусне депо № 3» з Харкова прибули на ДП «Автоскладальний завод № 1» з метою огляду та попереднього приймання наступної партії тролейбусів. Згідно з договором, приймання тролейбусів відбувається на території підприємства-виробника. Крім того, представники харківського КП «Тролейбусне депо № 3» взяли участь в обкатці нового транспорту у місті Луцьку.

З метою забезпечення якісної роботи електротранспорту, працівники ДП «АСЗ № 1» організували навчання для працівників КП «Тролейбусне депо №3» з питань експлуатації, технічного обслуговування та ремонту тролейбуса.

Випробування транспорту пройшло успішно і 4 нових тролейбуси «Богдан Т70117» вже прибули до Харкова та невдовзі вийдуть на маршрути міста.

Зазначимо, що ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» є найбільш вирогідним переможцем тендеру на закупівлю ЛК АТП №1 100 нових 12-метрових дизельних автобусів, адже умови кредитування ЄІБ дозволяють створювати для вітчизняного виробника 15% цінову преференцію у разі 30% локалізації виробництва. В той же час, мер Львова Андрій Садовий стверджує, що переможцем тендеру ніби то є білоруський МАЗ. Голова постійної транспортної комісії ЛМР уже засудив спробу купувати білоруські автобуси для Львова за кредитні кошти.

comments powered by HyperComments