Гоптівка наша: українські військові вийшли на кордон з рф у Харківській області (ВІДЕО)

Неділя, 11 вересня 2022, 18:34
Українські військові у Харківській області звільнили від окупантів вже близько 40 населених пунктів.
Гоптівка наша: українські військові вийшли на кордон з рф у Харківській області (ВІДЕО)

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«У нас звільнена значна частина наших територій Чугуївського району, Куп’янського і Балаклійського районів. Наші підрозділи зайшли до Куп'янська, триває звільнення населених пунктів Ізюмського району. Ці населені пункти визначаються вже десятками. На сьогоднішній час ми можемо говорити десь приблизно про 40, але насправді їх значно більше, ми просто цю цифру проголошувати не можемо, враховуючи інтереси військової операції наших Збройних Сил, яка наразі триває», - розповів Синєгубов.

За його словами, загалом на півночі, північно-східному напрямку Збройній сили України свої позиції тримають.

«ЗСУ зайшли до Куп’янська, триває звільнення населених пунктів Куп’янського та Ізюмського районів. За останні дні звільнено близько 2 тис. кв. км. нашої території. Наші військові завдають окупантам великих втрат. На Харківщині підрозділи зі складу 3 мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії рф залишились без шляхів забезпечення, серед окупантів панують панічні настрої. Ворог має численні санітарні втрати», - зазначив Синєгубов.

Українські військові у ТГ-каналах повідомляють про визволення ще низки населених пунктів у Харківській області. За ранковими даними Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, до виходу на Державний кордон на певних ділянках залишається 50 км.

За повідомленнями з фроту, українські підрозділи звільнили Гоптівку – прикордонний пункт пропуску з рф.

Як повідомляла «Справжня Варта», на Харківському напрямку збройні сили України звільнили від російських окупантів місто Балаклію, селища Чкаловське, Шевченкове, Волохів Яр. У Великому Бурлуку окупанти потонули у своїй крові. Загалом від початку вересня Збройні сили України звільнили від російських окупантів понад 3000 кв км українських територій.

comments powered by HyperComments