Відвідай концерт у Львові, віднови внутрішній ресурс та придбай книжки для дітей в Ізюмі

Четвер, 3 листопада 2022, 17:04
6 листопада у Львівській філармонії відбудеться унікальний концерт Call for Genius.
Відвідай концерт у Львові, віднови внутрішній ресурс та придбай книжки для дітей в Ізюмі

Call for Genius — це концерт та церемонія нагородження лауреатів Третього Всеукраїнського конкурсу молодих композиторів імені Бориса Лятошинського.

Конкурс є частиною масштабного міжнародного фестивалю KharkivMusicFest. Молоді композитори виконають власні твори написані для квартетів. В програмі твори для струнних, скрипки та фортепіано. «Родзинкою» концерту стане виконання твору Квартет для струнних Євгена Станковича струнним Квартетом Львівської Національної Філармонії ім. М. Скорика «ФЕНІКС» (Phoenix String Quartet).

Вхід — free donation за попередньою реєстрацією. Усі зібрані кошти будуть передані організатором фестивалю — Фондом громади Харкова «Толока» — Ізюмській міській центральній бібліотеці. Зібрані гроші будуть спрямовані на придбання книжок для дітей та молоді, які через війну не мають доступу до літератури та читання.

Книги — відображення нашої історії, наш код і скарб, а також — правда. Для того, щоб наші діти могли читати й далі книжки українською, так само, як ми донейтимо на дрони для армії, можна донейтити на збереження та відновлення наших бібліотек.

Дата: 6 листопада (неділя), початок о 15.00
Місце: сцена малого залу Львівської філармонії

 

comments powered by HyperComments