Харкiв

23:56
Борис Ложкін зустрінеться зі студентами, прийме участь у відкритті пам’ятників нобелівським лауреатам і вручить державні нагороди.
23:09
Сьогодні в Харківському кризовому інфоцентрі презентували перше періодичне видання для переселенців, який випускає «Центр забезпечення тимчасово переміщених осіб правовою інформацією».
17:35
За п’ять років кір перенесли в 80 разів більше людей, ніж у попередні періоди. Захворюваність на кашлюк зросла майже в три рази.
17:05
Завтра у Харкові відбудеться KidsCampFest – фестиваль дитячих таборів та туризму, який має ознайомити мешканців міста з особливостями сучасного дитячого відпочинку.
15:08
Дмитро Маринін розповів подробиці підпалу свого автомобіля та висунув ще дві версії виникнення цього інциденту.
14:29
Зима суттєво погіршила стан харківських доріг. За офіційними даними, порівняно з минулим роком, кількість ям на мережі трас загального користування зросла в три рази.
13:13
Дорожники планують «зробити проїзними», в першу чергу, маршрути шкільних автобусів і дороги загального користування між населеними пунктами.
12:48
У планах на 23 квітня — прибирання дюжини сміттєзвалищ і майже півтисячі гектарів дворів, парків, скверів, вулиць і «безгоспних» територій.
11:25
Сьогодні о 17:00 відбудеться відкриття першого театрального шоу-фестивалю «Платформа 77». Захід триватиме протягом вікенду.
10:15
Колишній депутат Харківської міської ради Дмитро Маринін вважає, що автомобіль спалили на замовлення.