Харкiв

09:16
25-27 березня на базі факультету комп’ютерних наук ХНУ ім.В.Н. Каразіна відбудеться SpinOffHACK
08:40
Маріуш Машкевич був першим після Другої світової війни офіційним польським представником в Литві, працював Генеральним консулом в Гродно, радником прем'єр-міністра Польщі з питань східної політики. 24 березня він прочитає лекцію і презентує власну монографію
07:42
Харків’яни зафіксували процес зняття дорожнього покриття з тротуару на вулиці Данилевського
21:50
Виступаючи перед співробітниками заводу «Турбоатом», Президент України Петро Порошенко розказав про роботу над збільшенням ефективного завантаження українських підприємств.
21:22
В Харківській області за даними на 1 січня 2016 року медики обстежили 2,5 тисячі демобілізованих бійців Антитерористичної операції.
20:00
Під час візиту до Харкова Президент України Петро Порошенко відвідав Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О.Морозова, де поспілкувався з бійцями та працівниками.
19:38
Делегація на чолі з Президентом України прибула до Харківського університету внутрішніх справ (ХНУВС).
15:50
Порошенко вважає, що коаліція має «відкинути амбіції» і визначитись із кандидатурою прем’єр-міністра.
15:20
Президент відвідав Національний науковий центр «Харківський фізико-технічний інститут» і разом з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Джеффрі Пайєттом взяв участь у старті введення в експлуатацію установки «Джерело нейтронів, засноване на підкритичній збірці, що керується прискорювачем електронів».
14:52
Під час візиту до університету внутрішніх справ Президент України зауважив, що небезпека терактів існує у будь-якій країні світу.