Харкiв

13:14
Офіційно розпочався візит Петра Порошенка до Харкова. Супроводжує його посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.
07:55
Відкриту лекцію «Елементарні частинки: від електрона до бозону Хіггса. А може й далі…» дасть старший науковий співробітник Інституту ядерних досліджень НАН України (м. Київ) Володимир Улещенко.
23:10
Одним із спікерів Третього міжнародного бізнес-форуму «Україна 2016: виклики і можливості», що відбудеться 7-8 квітня, виступає Надзвичайний і повноважний Посол республіки Польща в Україні Генрік Літвін.
20:51
На пікет, що відбувся сьогодні, 22 березня, біля Генконсульства РФ у Харкові прийшло більше представників ЗМІ, ніж активістів.
20:03
22 березня в КЗОЗ «Обласна клінічна лікарня - Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» відбулася нарада з представниками громадських організацій, які займаються питаннями надання медичної допомоги учасникам АТО.
19:09
Сьогодні у Антикризовому центрі відбулося засідання громадсього комітету для вироблення стратегії роботи з внутрішньо переміщеними особами.
17:53
Особливості Третього міжнародного бізнес-форуму «Україна 2016: виклики та можливості» розкрили сьогодні під час прес-конференції організатори. Зокрема, вперше цього разу захід відбудеться у два дні — 7 і 8 квітня.
16:46
Путря, калинник, галушки у квасі – сьогодні ці назви не знайти ані в кулінарних збірниках, ані в меню популярних ресторанів, хоча ще сто років тому вони були відомі кожній господині в околицях Харкова. Такі, на перший погляд, нехитрі, проте незвичні для наших сучасників страви панували на селянському столі від початку Великого посту аж до Великодня.
14:44
За місяць розпочнеться конкурс на проект пам’ятника, підсумки підіб’ють до Дня міста.
14:03
23 березня Президент України Петро Порошенко прибуде до Харкова з робочим візитом.