Харкiв

10:47
21 грудня у актовій залі Харківського національного університету радіоелектроніки відбулася зустріч «10 задач розвитку ХНУРЕ», на котру тимчасово в.о. обов’язки ректора Едуард Рубін запросив науковців та викладачів. Захід пройшов у форматі відвертої розмови про те, які зміни чекають ВИШ та як він має далі розвиватися.
17:58
Це вже друге за день ДТП за участю трамвая. Пригода відбулася поблизу крамниці «Рост», це станція підземки «Київська».
16:05
Акцію у Краснокутську провели активісти «Азова». Вони закидали будинки керівників правоохоронців коктейлями Молотова.
15:46
У Харкові на пр. Науки трапився інцидент за участю автобусів. Дві маршрутки №33 та №217 зіткнулися між собою.
15:40
Центр зайнятості Харківщини виплатив підприємствам, котрі хотіли скоротити частину працівників або перевестновини харківи їх на неповний робочий день, 1 млн гривень.
13:09
Апеляційний суд сьогодні було заміновано. Дзвоник про ймовірну вибухівку в суді на площі Небесної Сотні від аноніма поліцейським Харкова надійшов о пів на одинадцяту ранку.
11:26
Інцидент зі спробою дати хабаря стався у Дворічанському районі. Чоловік, якого підозрюють в побитті іншої людини, намагався у такий спосіб відкупитися від слідства.
11:07
Загоряння сталося на пр. Тракторобудівників, 108 о пів на четверту вечора. Причина пожежа - загорілася шафа з домашніми речами через необережне поводження з вогнем.
10:21
Інцидент за участю трамвая відбувся на Салтівці. Усе сталося сьогодні вранці, 21 грудня 2015 року на вул. Академіка Павлова, навпроти 15 – ї лікарні.
10:07
Інцидент стався в Ізюмі. Нещодавно копи затримали там двох хлопців, які намагалися «покататися» на чужій автівці. Їх підозрюють у спробі викрадення авто.