Харкiв

11:11
Протягом 2016-2020 років на Харківщині збираються влаштувати ремонт в будинках-інтернатах. Сума ремонту 61, 7 млн грн. Такою є комплексна обласна програма розвитку соціальної сфери.
10:36
Інцидент відбувся на Олексіївці. Двох хуліганів вже привезли до відділення поліції.
20:34
Українські підприємці планують провести мирні мітинги та демонстрації, де будуть вимагати збереження єдиного оподаткування. В Харкові така акція відбудеться18 грудня о 13.00 на площі Конституції.
19:24
16 грудня о 15:00 відбудеться прес-конференція за участю співачки і громадського діяча Руслани Лижичко на тему "Захист прав дітей загиблих героїв в АТО". Після конференції буде можливість задати Руслані питання.
18:31
Поблизу Харкова та неподалік села Водяне трапилося смертельне ДТП.
18:09
15 грудня під час прес-конференції, яка пройшла в Харківському кризовому інфоцентрі, були оприлюднені результати громадського моніторингу щодо забезпечення прав на освіту дітей-переселенців в школах та ПТУ Харківщини.
17:42
Різнокольорові світлодіодні шнури і гірлянди повісять на будівлі в центрі Харкова : вул. Сумською, Космічною і Котлова, на проспекті Науки (Леніна) і Клочківському узвозі (узвіз Пасіонарії).
16:04
Мова йде про телепередачу «Ревізор». Знімальну групу не впустили на ревізію працівники ресторану «Panorama Lounge».
15:16
Аварія за участю трамвая трапилася сьогодні вранці, 15 грудня. Електротранспорт, як це не дивно, знову зійшов зі шляху, пригода сталася на вулиці Шевченка поблизу будівлі патрульної поліції Харкова.
15:13
В Харківському кризовому інфоцентрі пройшла зустріч з учасником судового процесу Віктором Мельником, добровольцем батальйону «Айдар», якого більше року протримали в харківському СІЗО.