Харкiв

14:53
Під час фестивалю його організатори проведуть міську акцію по збору подарунків для вихованців інтернатів.
14:05
Невідому «знахідку» сьогодні побачили біля суду на вулиці Блюхера. Предмет лежав безпосередньо на автостоянці. Цей інцидент зірвав роботу адміністративного закладу.
12:15
Гонитва за порушником завершилася дорожньою пригодою. Про що йде мова?
11:26
Відправка відбудеться о третій годині дня сьогодні, 9 грудня.
11:15
Інцидент стався поблизу повороту у місто Південний. На трасі Харків-Сімферополь.
20:00
У проект Регламенту Харківської міської ради, яка складається з 81 пункту, демократичні сили пропонують внести 59 правок.
19:34
При виконкомі Харківської міської ради має бути створена Громадська рада, яка братиме активну участь в розвитку міста, формуванні бюджету і в контролі за бюджетним процесом.
18:34
9 грудня о 14:30 у прес-центрі ХОДА відбудеться прес-конференція на тему «Про проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році».
17:54
Особливо перед черговою сесією міськради вже нового сьомого скликання треба говорити про ухвалення нового регламенту роботи міської ради Харкова. Це допоможе зняти і напруження під стінами виконкому і демократизувати процеси ухвалення важливих рішень. Про це сьогодні, 8 грудня, під час прес-конференції у Харківському кризовому інфоцентрі повідомила Надія Савинська.
16:59
Обмеження роботи на спрощеній системі оподаткування, обов'язкові касові апарати і скорочення допустимої кількості найнятих робітників для єдиноподатківців. Саме цього побоюються харківські підприємці якщо реформування податкової системи станеться згідно з проектом Мінфіну. Нагадаємо, в Україні запропонували два варіанти оновлення системи оподаткування. Міністерство фінансів представило проект «Усе по 20», який так назвали через запропоновані розміри податків. Услід за ним 113 депутатів-співавторів внесли в Раду свій законопроект, який прославився радикальним зниженням податкових ставок.