Харкiв

16:15
Впровадження енергозберігаючих технологій, підвищення енергоефективності, енергетична сфера, сільське господарство, освіта, наука. Італія планує співпрацювати з Харківщиною мало не в усіх сферах і галузях.
15:09
Інцидент стався на Харківщині, неподалік села Затишшя. Усе трапилося 8 грудня, в аварії п’ятеро людей постраждало, а одна - загинула.
14:36
Мова йде про харківський «Діснейленд», тобто парк ім. Горького. Будівлі та земельні ділянки у цьому місці відпочинку належать колишнім членам Партії регіонів, оточенню мера Кернеса, родині Давтяна (керівника Харківської міської партії «Солідарність»).
13:00
Малий та середній бізнес (МСБ) Харківської області під егідою ХОГО «Асоцація приватних роботодавців» об’єднався у регіональний штаб Коаліції підтримки спрощеної системи оподаткування.
11:21
Мова йде про трамвай №12, що загорівся під час їзди о пів на дев’яту ранку 8 грудня.
10:29
У Харкові пройшов фінал першого сезону «Слобожанська ліга сміху «Північ». Учасників із проведенням гри привітала Юлія Світлична, віце-губернатор Харківщини, від імені керівника регіону Ігора Райніна.
16:11
Інцидент на дорозі трапився на вул. Сумській сьогодні вдень, 7 грудня. Аварія відбулася неподалік заводу ФЕД.
13:42
На одній з найбільших площ Європи у Харкові встановили зелену красуню. Її прикрасили гірляндами, які поки що працюють тестовому режимі. Відкрити ялинку збираються у місті 26 грудня.
13:17
У Адаптаційному центрі ГК «Азов» влаштували «Волонтерський вогник». Його присвятили відразу до Дня Волонтерів і Дня Збройних сил України.
11:44
У Харкові обирали королеву краси. Нею стала дівчина з незвичайним ім’ям.