Харкiв

19:22
Компанія Viasat виступила партнером сервісу "Домашнє ТБ", який був запущений оператором Київстар. Згідно з цією новинкою, абонентам «Домашнього Інтернету» надаються послуги цифрового телебачення «Домашнє ТБ». Це можливість перегляду телебачення та відео за запитом на чотирьох різних пристроях одночасно. Сервіс уже доступний у понад 100 населених пунктах України, де присутня FTTB-мережа Київстар.
17:20
24 листопада був презентований проект БО МБФ «Творча Криївка», який базується на методі творчої реабілітації військових.
16:28
У «Київстарі» з’явився новий вид бізнесу. Тепер національний телеком- оператор надаватиме абонентам «Домашнього Інтернету» цифрове телебачення «Домашнє ТБ». Йдеться про перегляд ТБ та відео за запитом на чотирьох різних приладах водночас. До сервісу вже мають доступ мешканці більше сотні населених пунктів країни, де розташована FTTB-мережа Київстар.
13:30
Українці менше стануть купувати риби та цукру. У чому причина?
10:54
Сьогодні вранці злетів з рейок трамвай біля ст. метро «Київська».
10:28
На Новий рік та Різдво міжнародний автобус Харків-Бидгощ зробить три додаткові рейси через Варшаву.
19:55
23 листопада відбулася прес-конференція, присвячена міжнародні студентській акції «Students for Peace and Love».
17:49
Історики виходили з того, що місто Харків повинно бути впізнаним, улюбленим і дорогим кожному мешканцю, аби вулиці рідного міста допомагали харків'янинові випробовувати увесь спектр позитивних емоцій, почуттів, які передаються змістовним українським висловлюванням, - промовляти до душі людини.
16:56
На Салтівці горів торговельний кіоск. Він знаходиться на трамвайній зупинці поблизу з перехрестям Салтівського Шосе та пр. Тракторобудівників.
13:18
У Харківську виправну колонію №43 намагалися передати заборонені предмети. Про які саме речі йде мова?