Харкiв

17:02
Ми ініціюватимемо надалі створення Громадської ради при Харківській міській раді для усебічного контролю діяльності міської ради. Про це на прес-конференції в Харківському інфоцентрі за підсумками першої сесії міськради повідомив Ігор Лядов, представник ЦК «Азов».
16:49
Партії «Відродження», БПП Солідарність і «Наш край» утворюють коаліцію в Харківській обласній раді 7 скликання.
16:21
Сьогодні на 1-сесії харківської міськради міський голова Геннадій Кернес, коментуючи питання перейменування районів міста, повідомив, що Фрунзе, на честь якого і далі називатиметься район "не художник, а винищувач".
15:57
18 листопада в міськраді відбулася перша сесія в її теперішньому складі. Того ж дня поблизу відбулася акція, в якій взяли участь небайдужі мешканці міста.
13:31
Мітингарі, які стояли під стінами Харківської міськради, передали депутатам звернення від городян з вимогами.
11:40
У Харкові аноніми не забувають повідомити правоохоронців про замінування важливих об’єктів міста. Цього разу вибухівку шукають знову в ХОДА.
11:34
У Харківській міській раді на сесії сьогодні не порушуватимуть питання з декомунізації.
10:52
Ранок біля приміщення Харківської міської ради розпочався доволі шумно. Будівлю оточили правоохоронці, зібралося чимало активістів з різних громадських організацій.
09:43
Будівлю Харківської міськради, де сьогодні має бути сесія, оточили правоохоронці.
19:11
Більше 5000 плакатів з патріотичними написами «Тут війни немає!» і іншими антивоєнними гаслами харківські волонтери розповсюдили в 7 областях України : Херсонській, Миколаївській, Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Донецькій і Луганській. Завдяки цьому проекту вдалося підтримати тих патріотів, які мешкають в Кураховому і Мар’їнці, адже їм це дійсно там зараз дуже необхідно, - про це організатори проекту розповіли під час брифінгу в харківській філії Інституту Горшеніна 17 листопада 2015 року.