Харкiв

15:08
Судячи з розвитку подій, жителям Дзержинського, Жовтневого і Фрунзенського районів напевно все ж не пощастило. Ці назви у міськраді не хочуть змінювати.
14:16
13 листопада громадські активісти прокоментували ситуацію зі звільненням начальника поліції Харкова Євгена Мельника.
13:49
Рахунки заблокували, за оренду платити нічим, також нема з чого давати зарплату співробітникам. Про це сьогодні, 13 листопада, в Харківському кризовому інфоцентрі повідомив в.о. ректора Микола Багінець.
11:58
Причина звільнення Євгена Мельника - штучний скандал у ресторані "Шарикофф " і розгорнута брудна кампанія з дискредитації шефа нової патрульної поліції. Роботою ж поліції має бути служіння громадськості. І якщо якісь зміни відбуваються в цій структурі, про це повинно знати населення. Особливо, якщо відбуваються ротації такого рівня як в керівництві харківської патрульної поліції. Про це повідомили 13 листопада під час брифінгу активісти у Харківському кризовому інфоцентрі.
09:49
Активісти хотіли скандалу, а не відкритих демократичних слухань.
21:30
Проголосовано за нові варіанти перейменування районів. Результати оголосили активісти 12 листопада у темному залі ККЗ «Україна».
20:57
Поліція, яка приїхала до ККЗ «Україна», вимагає, аби активісти знайшли відповідального за перебування у приміщенні великої кількості людей.
20:47
Активісти, що залишилися в залі, виявили на столі президії план проведення слухань.
19:50
У міськраді Харкова кажуть, що активісти, через яких сталася колотнеча, принесли зброю.
19:33
В ККЗ «Україна» вимкнули світло. Більшість учасників слухань облишили захід.