Харкiв

10:49
На Римарській фахівці наразі шукають міну. У зв’язку з цим центр Харкова перекрито для руху транспорту. Вибухівку начебто закладено у приміщенні, де розташовані приватні фірми, офіс нотаріуса, турагенція, кредитний союз, детективна агенція, офісів державних фірм там нема.
10:09
Біля ст.м. «Студентська» зіткнулися легковушки.
10:01
28 жовтня в приміщені харківської «Просвіти» були обрані нова голова Харківської міської організації НРУ та її заступники.
20:04
Електропоїзд збив насмерть чоловіка, який прямував через колію в навушниках.
18:27
На Харківщині у Нововодолазькому районі фермер розорав пам’ятник історії. Мова йде про вал фортеці святої Парасковії 18 сторіччя. У давні часи в цій місцині проходила Українська оборонна межа.
18:00
ХОО ПП «Об’єднання «Самопоміч» вважає, що встановлення результатів виборів до Харківської обласної ради штучно затягується. На 28 жовтня 2015 року з 96 територіальних виборчих округів по виборам депутатів до Харківської обласної ради, що розташовані у районах Харківської області,до Харківської обласної ТВК здано лише 28 протоколів з результатами виборів до Харківської обласної ради. Протоколи з результатами голосування до Харківської обласної ради з 24 територіальних виборчих округів розташованих у Харкові вже здані до Харківської міської ТВК.
13:45
На вулиці Володарського поблизу будинку №44 сталася шляхова аварія. ДТП відбулося за десять хвилин до сьомої вечора.
13:28
У Дергачівському районі на Білгородській трасі «Харків-Москва», поблизу села Руська Лозова, чоловік, який був за кермом авто Toyota Prado, наїхав на пішохода 1984 року народження.
10:58
На Харківщині збираються призвати 648 людей під час осіннього призову цього року. Про це під час поїздки Степана Полторака, міністра оборони України, повідомили в Міноборони.
10:45
Сьогодні у Харкові з візитом перебуває Степан Полторак, міністр оборони України. Під час відвідин міста він повідомив, що відведення озброєнь відбувається за планом, сьогодні ЗСУ відводять техніку в трьох секторах.