Харкiв

09:24
За даними виборчкому, у місті на дільниці прийшло всього 493, 5 тисяч людей, тобто 45,6% від загальної цифри тих, хто мав право голосувати.
08:16
Натовп у Харківському міськвиборчкомі. Тут зібралися представники ДВК Харкова. Вони розпочали приносити протоколи, що свідчать про підрахунок голосів щодо депутатів облради.
04:21
У ДВК №1531 Московського району Харкова (вул. Юр'ївська 4а), голова і секретар комісії взяли печатку та зникли з місця засідання комісії в невідомому напрямку. Про це повідомляють члени дільничної комісії та спостерігачі від ХМО ПП «Об’єднання «Самопоміч»
00:58
Харківська філія Інституту Горшеніна провела соціологічне дослідження серед жителів міста Харкова. Виборців просили заповнити три бюлетені, аналогічні виборчим (до міськради, облради та міського голови).
00:40
У Харкові зберігається загроза масштабної фальсифікації виборів.
00:19
Джерела в правоохоронних органах та члени дільничних комісій Харкова повідомляють про вимогу везти з ДВК до територіальної виборчої комісії не лише протоколи з результатами голосування, але й печатки. Про це заявив депутат ВР від Об‘єднання «Самопоміч» Єгор Соболєв, який спостерігає за підрахунком голосів.
00:05
Народний депутат від фракції «Самопоміч» Семен Семенченко наразі знаходиться у Харкові та готовий реагувати на будь-які провокації та порушення під час підрахунку голосів.
21:40
Зараз найголовніше - захистити результати виборів.
20:35
За даними екзит-полу кандидат на пост мера Харкова Геннадій Кернес отримав 59.3% голосів, Тарас Сітенко - 16.4%, Юрій Сапронов-6.3%, Ігор Балута-5.3%, Олександр Давтян- 4.5% .
19:07
У Харкові під час виборів зафіксовані випадки виносу бюлетенів. Мова йде про Дзержинський район, виборчу дільницю №631112. Представником ВО «Свобода» Миколою Гетманенком була припинена подібна спроба. Про це повідомив у харківському філіалі Інституту Горшеніна лідер харківського ВО «Свобода» Ігор Швайка.