Харкiв

10:32
Мова йде про виборчу дільницю 631133, що розташована за адресою вул. Тобольська, 46, у школі №50.
10:01
Виборці Фрунзенського району не можуть зробити поки що свій вибір на користь кандидатів, виборча дільниця №594 досі не працює.
08:31
В Україні розпочалися вибори-2015 у обласні, районні та міські ради, а також вибори міського голови.
18:00
Співробітники харківського управління СБУ накрили друкарню, що виготовляла передвиборчу агітацію, яка порушує українське законодавство.
15:19
Люди прямували маршрутом «Луганськ-Білгород-Київ». Затримання нелегалів працівниками СБУ відбулося на пункті Гоптівка.
15:00
Виборцям одного з округів Харківської області видали «Зразок правильного заповнення бюлетенів», де на блакитному фоні вказаний порядковий номер «правильної партії», на жовтому – «правильного» мера, на рожевому – «правильного» кандидата.
14:38
Мова йде про Савкін Яр. Молодь Харкова зробила проект з його реконструкції. Називається він «Савкін яр. Оаза в місті».
13:28
Як завжди у Харкові під вибори щось ремонтують та встановлюють. І більше того, щоразу влада міста презентує це у вигляді такого собі "подарунка" для городян. Мовляв, ось вам - відреконструювали те, що ніхто і ніколи до нас не робив. Цьогорічні вибори не стали винятком. Біля ПК ХТЗ відкрили після першої частини реконструкції сквер.
12:46
На вул. Клочківській трапилася дорожня пригода за участю трамвая. Транспорт розгорнувся упоперек рейок.
12:35
Прес-конференція на тему «Актуальні напрями для допомоги воїнам та ветеранама АТО у Харкові в умовах гібридного миру» пройде сьогодні, 24 жовтня, о 14:00 у харківському філіалі Інституту Горшеніна.