Харкiв

23:01
До вечора п'ятниці прийшла чергова інформація про системні фальсифікації на виборах в Харківській області, запланованих місцевою владою.
19:36
У районних виборчих комісіях деяких районів Харківської області виявлено декілька тисяч неврахованих бюлетенів для голосування.
18:55
До дня голосування залишається усе менше часу. У Харкові не вщухають пристрасті навколо незаконної агітації: зняті білборди знову виникають у недозволених місцях. Кандидати в депутати і мери по черзі роблять заяви, штаби партій навперебій повідомляють про напади на намети. А правоохоронці відкрили два десятки проваджень на більше сотню звернень з приводу порушень закону про вибори.
18:34
Сьогодні, 23 жовтня, в готелі Kharkiv Palace проходить перша Всеукраїнська олімпіада і форум з кібербезпеки HackIT - 2015. Захід підтримали і представники «Об'єднання «Самопоміч» - народний депутат Роман Семенуха, кандидат на посаду Харківського міського голови Тарас Сітенко і кандидат у депутати Харківської обласної ради Едуард Рубін.
14:47
Біля Головного управління пошти іномарка зіткнулася з автобусом. ДТП викликало затор від вулиці Кірова до пл. Повстання.
13:16
Черговий трамвай «дрифтанув» на пл. Повстання. Мова йде про транспорт №27. Він йшов на ст. Новожанове.
13:05
Нападників було близько десяти людей і вони ховали обличчя під балаклавами.
21:31
За яку партію агітував потерпілий в міліції не повідомляють.
16:10
Лідер «Волонтерської партії України», легендарний голкіпер команди «Металіст» Олександр Горяїнов знайшов кошти на підтримку харківського ФКА «Металіст».
14:09
У Харкові почали реконструювати «Космомістечко». Сьогодні там вже проклали мережу для зовнішнього освітлення.