Харкiв

13:06
На Москалівці сьогодні у приватному двоповерховому будинку сталася пожежа.
11:54
В Харкові пройде перший всеукраїнський фото-та відеоконкурс «Філософія серця, яка формує життя», присвячений волонтерському руху в Україні.
11:33
Поки триває передвиборча кампанія, мешканці Харкова залюбки шукають в ній комічні моменти. Про що йде мова?
10:45
Мова йде про проспект Гагаріна. Там нещодавно автобус, який здійснює нерегулярні спеціальні перевезення за маршрутом «Холодна Гора-Лоск», «влетів» у світлофор, який був встановлений на огородженому бетонними плитами острівку безпеки.
10:15
Нещастя відбулося сьогодні вранці, 20 жовтня, на перегоні між Новгородською та Космічною. Усе сталося прямо навпроти будинку №159 по вул. Клочківській.
09:58
«Сотня Лева» і «Громадський патруль» у супроводі ЗМІ провели мирну акцію біля нафтобази у Богодухові.
22:27
Депутат міськради Дмитро Маринін під час прес-конференції заявив, що тих, хто відвідував судові засідання над Кернесом, можуть засудити за статтею «Хуліганство».
20:42
Згідно з альтернативною версією, "злив" про скандал за участю Євгена Мельника був ініційований старими міліційним кадрами, які не в захваті від ініціатив чинного міністра МВС Арсена Авакова.
20:21
Скандальна історія з п'яним керівником патрульної поліції Євгеном Мельником обростає новими фактами.
17:42
Анастасія Бондаренко, радниця міністра соціальної політики з питань ВПО під час прес-конференції розповіла, чому вимушеним переселенцям не варто боятися звертатися до чиновників.