Харкiв

15:21
Він приїхав до Харкова на лікування та реабілітацію після боових дій. І тут його впіймали представники СБУ.
14:53
Мова йде про інцидент на Салтівці, точніше біля ТЦ «Французький бульвар». Там один п’яний водій напередодні влаштував «виставу».
12:21
У чому полягає успіх бізнесу органічних продуктів, які його принципи та як досягти прибутку? Відповіді на ці питання дав під час виставки «Агропорт-2015» експерт в області органічних продуктів, директор громадської спілки «Інститут технологій органічного розвитку» Олексій Гонський.
10:38
Про це розповів директор з продажу компанії «Smart Business IT рішень для агробізнесу» від Microsoft Кирил Руднєв.
22:44
Ігор Яцук, представник Інституту охорони ґрунтів України розповів, як інформаційні технології в системі моніторингу ґрунтів можуть допомогти українським агрономам.
20:28
Кандидат сільськогосподарських Вадим Соловей розповів про значення ґрунтових досліджень, які він позиціонує як інструмент високих технологій в сфері сільського господарства.
18:00
У разі переходу на точкове землеробство фермери і держава зможуть не витрачати сили і ресурси даремно.
15:50
Що таке органічні продукти, як розвивався цей ринок у державі, для чого потрібна сертифікація? Під час другого дня виставки «Агропорт-2015»на ці питання відповів фахівець з виробництва органіки Сергій Галашевський.
14:42
Вони перевозили коноплі та суміш для паління. Та однак цього разу в них нічого не вийшло. Їх затримали правоохоронці. Прямо на пункті «Гоптівка».
13:47
Щороку у світі у зв’язку з різними процесами, які відбуваються у природі, а найголовніше внаслідок необміркованого використання грунту та води занепадає до 12 млн га родючих земель. Недбання фермерів про екологію землі призводить до її втрати. За даними статистики, якщо обстановка не зміниться в цьому питанні, і зменшення грунтів буде відбуватися в тому ж дусі, то вже у 2035 році світове виготовлення харчів може впасти до 12%.