Харкiв

23:52
30 вересня в парку Шевченка знову говорили про те, як зробити Харків містом, яке було би комфортним для всіх його мешканців.
17:38
Поблизу Харкова сталася пожежа на цегляному заводі. Підприємство розташоване у селищі Велика Рогань.
15:19
Ігора Швайку, члена ВО «Свобода» все ж таки арештували. В Апеляційному суді Києва Швайці було змінено запобіжний захід.
15:04
На проспекті Тракторобудівельників сьогодні, 30 вересня, трапилася дорожня пригода за участю трамвая №23.
14:07
Комітетом виборців України було зафіксовано чимало порушень виборчого законодавства під час виборчої кампанії до місцевих органів влади.
13:16
Мова йде про суд над Савченко та Швайкою. Відомо, що на засідання у справі української льотчиці Надії Савченко пропустили тільки тих представників ЗМІ, які пишуть, знімати процес не можна ні на фото, ні на відеокамеру.
12:20
Ситуація в системі харківського міського наземного електротранспорту не з кращих. Щодня то трамваї сходять з рейок, перекриваючи автошляхи та роблячи затори, то дроти у тролейбусів обриваються , через що рух транспорту також зупиняється.
12:10
Неподалік вулиці Одеської (Червонозаводський район) на Грозненській, 56 у Харкові палала дев’ятиповерхівка. Під час загоряння спеціалісти врятували життя одному чоловіку та 10-х евакуювали.
11:20
Аргентина зацікавилася аграрною сферою Харківщини. З цією метою Повноважний посол південної американської країни Ліла Ролдан Васкес де Муан і завітала до регіону.
10:43
«Червоний півень» охопив приватний будинок в селі Прасков’я (Кегичівський район). Трагедія сталася вночі 30 вересня.