Харкiв

10:23
Дорожній інцидент з постраждалим стався на Салтівці (вулиця Гвардійців Широнінців). Дві іномарки врізалися одна в одну.
19:54
Жахлива історія трапилася у м. Зміїв. Там сьогодні, 29 вересня, за п'ятнадцять хвилин до другої години дня загинула в аварії 9-річна дівчинка. Хто винен у пригоді?
18:14
У Харкові та поблизу міста щодня трапляється чимало дорожніх пригод. У багатьох випадках в нещасті на автошляху винні водії. Як от для 52-річного власника автівки «Волга», для нього мандрівка трасою Київ-Харків-Довжанський стала фатальною.
15:58
Сьогодні у центрі Харкова утворився величезний затор. У чому причина?
12:33
У Харкові, сьогодні, 29 вересня, близько 12 години дня, поблизу Південного вокзалу (вул. Червоноармійська) трамвай зіткнувся з автівкою «Сітроен».
12:13
Біля гідропарку трапилася аварія за участю «БМВ». Пригода сталася прямо вздовж сосен.
11:02
У Харкові в університеті МВС готується ще кілька сотень копів. Точніше – 281 людина зараз опановує фах дорожнього патрульного за європейським зразком.
10:41
Мова йде про прогулянку авіалайнером до Стамбула. Для тих, хто захоче побачити Туреччину, є можливість скористатися послугами компанії «Атласджет Україна», яка відкриває відповідні рейси. 30 вересня на поціновувачів турецьких традицій чекає перший рейс.
10:14
Мова йде про конфлікт, що трапився сьогодні вночі біля станції підземки «Пушкінська» у Харкові.
17:38
Суддя Андрій Антонов оголосив чергову перерву у справі мера Харкова Кернеса. Наступне засідання буде 5 жовтня, у понеділок. Початок – об 11.00 годині.