Харкiв

14:22
Арсен Аваков, міністр МВС, вніс заставу за звільнення з-під варти керівника батальйону «Слобожанщина» Андрія Янголенка. Останнього підозрюють в низці злочинів.
12:25
Харківського активіста Дмитра Олійника затримали та відвезли у міський відділ міліції. За що?
12:22
Цьому сприятиме конкурс «Йдемо разом! KharkivGoingGlobal!», організований БО «Благодійний фонд «Харків з тобою»».
11:59
24 вересня о пів на десяту вечора на «101» пожежникам повідомили про полум’я поблизу Мар’їнської, 3 б. Начебто горіло СТО.
11:14
Мова йде про облаштування пішохідних доріжок на суму більше 9 млн гривень. Нещодавно КП «Парк Горького» уклало відповідний договір з «Будресурсом». Ремонт хочуть провести поблизу спортивного комплексу, що по вулиці Біла Акація.
10:07
Мова йде про обшук у квартирі Михайла Гагаркіна, першого заступника начальника Головного управління Державного фіскальної служби Харківщини. Сьогодні вранці представники прокуратури області завітали до нього з обшуком в квартиру.
09:49
На площі Повстання трамвай зіткнувся з автівкою. Пригода трапилася ввечері 24 вересня.
09:31
«Червоний півень охопив» будівлю на вулиці Жовтневої революції, поблизу Мар’їнської, ввечері 24 вересня. Що це було за приміщення, та в чому причина загоряння?
19:50
23 вересня в межах проекту «Діалоги про місто» відбулася чергова відкрита дискусія на тему «Як зробити Харків більш дружнім до людей?».
18:29
Це сталося завдяки широкому громадському резонансу, а також втручанню Авакова і Геращенка.