Харкiв

16:06
26 та 27 вересня в Харкові проходитиме дводенний музичний фестиваль «Україна: разом на зліт!», який об’єднає музикантів з різних міст України.
15:20
«Спецназ реформ» в особі Екі Згуладзе, Давіда Сакварелідзе, Наталії Яресько, Айвараса Абромавічуса, а також інших іноземців-реформаторів запросили працювати в Україну за ініціативи глави АП Бориса Ложкіна.
14:02
Як повідомив новини АТН сам Тарас Сітенко, представники міліції і Червонозаводської прокуратури прийшли на територію фірми ДП «Спринтер», співзасновником якої є Сітенко, з постановою суду Червонозаводського району, в якому говориться про те, що нібито фірма не надає мобілізаційних списків.
12:51
Вони вирішили проїхатися на даху потяга, однак не думали про те, що все завершиться для них трагедію. Мова йде про двох хлопців. Один 1998 року народження, інший – 2000 року.
12:22
Вони незаконно привласнили приміщення державного підприємства-банкрота. Мова йде про злочинців, які розробили хитру схему отримання у власність приміщення одного з держпідприємств загальною вартістю 5,5 млн гривень.
11:51
Мова йде про Золочівський район, село Турово. Там нещодавно сталася жахлива історія з поножовщиною. Два чоловіки посварилися на грунті ревнощів.
17:57
Нове освітлення у оперному театрі Харкова з’явилося зовсім нещодавно. Наскільки воно важливе для проведення вистав закладу, глядачі вже зможуть оцінити 5 листопада, коли відбудеться модерн-балет «Колесо фортуни».
15:59
Про це говорили учасники відкритої дискусії, яка відбулася в парку Шевченка в межах проекту Демальянсу «Діалоги про місто».
13:21
У Харкові на пр. Гагаріна поблизу супермаркету «Нова лінія» трапився дорожній інцидент за участю швидкої допомоги. Сталося це об 11-й годині сьогодні, 17 вересня.
13:09
16 вересня в Молодіжному парку представники Спілки української молоді на чолі з Костем Черемським відновили пам’ятний камінь, присвячений загиблим воякам УПА.