Харкiв

12:58
«На даний момент в соцмережах дуже великі йдуть пересуди навколо групи «Сестра милосердя», навкруги особисто моєї персони з нашої волонтерської роботи. Є люди, які хвалять нас за роботу, а є - які звинувачують нас в чомусь. Хотілося відповісти б сьогодні на усі ці питання», - про це під час брифінгу в Харківському кризовому інфоцентрі заявила голова волонтерської організації «Сестра милосердя» Ярина Чаговець.
12:29
16 вересня в Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі УАПЦ (о) відбувся міжрелігійний бар-кемп під назвою «Шляхи досягнення миру у досвіді релігій світу та український контекст».
11:01
Неподалік Харкова та поблизу Мерефи 16 вересня трапилося серйозне ДТП, в якому загинув 18-річний мотоцикліст.
10:50
«Червоний півень» охопив дев'ятиповерховий житловий будинок на вулиці Дружби Народів.
10:18
Трамвайними дрифтами у Харкові вже нікого не здивуєш, вони відбуваються щодня. А цієї ночі інцидент з трамваєм трапився на Московському проспекті.
23:24
16 вересня харків’яни загадували Георгія Гонгадзе та всіх журналістів, які загинули при виконанні своїх обов’язків.
16:04
Представники прокуратури Харкова разом з міліціонерами затримали під час отримання хабара декана заочного факультету одного з харківських національних університетів.
15:28
У Харкові сьогодні, 16 вересня, під час ДТП постраждало двоє школярів. Аварія трапилася на початку дев’ятої години ранку в Орджонікідзевському районі.
14:57
У мешканця Харкова в квартирі знайшли 5 кіло канабісу. Він його ховав у коробках з-під взуття.
14:22
Працівники СБУ знайшли у лісі поблизу окружної сховище з великою кількістю вибухівок. Правоохоронці виявили 17 тротилових шашок та два електричних детонатори.