Харкiв

20:04
Сьогодні, 11 вересня, озброєні люди у масках та камуфляжі «вирішували» на пр. Васильківському, захопивши будинок із власником, таким чином питання. Вони навіть представлялися «Правим сектором». Однак конфлікт розв’язали представники «Східного корпусу» та міліція.
17:56
Вони увірвалися в приватний будинок по провулку Васильківському, 5, у Харкові, засіли там та узяли заручників. Мова йде про озброєних чоловіків, які близько першої години влаштували пограбування одного з будинків приватного сектора.
14:48
Медсестру з Чугуєва, яка побила ногами представника харківського Євромайдану, звільнили за амністією.
12:50
Вони користуються довірою особливо пенсіонерів, вводять їх у стан гіпнозу, забираючи у них всі цінні речі. Мова йде про шахраїв, які окупували район Олексіївки своїми чи не щоденними візитами.
11:30
Інцидент трапився сьогодні, 11 вересня, вранці на автошляху поблизу Покотилівки. Що спричинило аварію та чи є жертви?
10:47
«Червоний півень» охопив висотку на Немишлі о пів на сьому вечора 10 вересня. Що стало причиною пожежі та хто постраждав через загоряння, далі докладніше.
10:08
На території крамниці «Движение», що розташована поблизу ст. підземки «Ботанічний Сад» пройшли навчання пожежників.
19:16
Велика частина жителів Харкова почуває себе безпечно у своїх квартирах і будинках, але паралельно з цим городяни упевнені, що злочинців за останній час стало набагато більше. Такі підсумки експрес-опитування, яке провели соціологи Інституту Горшеніна.
19:01
За останній рік в Харкові значно виросла злочинність, на цю ситуацію вплинула прикордонна до зони АТО розташованість міста, і економічна криза, і стрімке збільшення кількості людей в місті за рахунок переселенців. Про це повідомив під час брифінгу в Інституті Горшеніна начальник МВС в Харківській області Андрій Крищенко.
13:37
З ними працюватимуть висококваліфіковані психологи, їх возитимуть на екскурсії та водитимуть у театри. А ще тут створюватимуть усі умови, аби бійці, які повернулися із зони АТО, поринули у дитинство та відчули себе скаутами. Мова йде про реабілітаційний центр для тих, хто прибув із зони бойових дій. Він має запрацювати у Харкові на базі дитячого табору заводу «ФЕД» протягом місяця. Таку новину повідомила під час брифінгу 10 вересня у кризовому інфоцентрі волонтер Ярина Чаговець.